Λευκάδα

Η Λευκάδα, ένα από τα νησιά του Ιονίου, θεωρείται από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Λόγω της μικρής απόστασης από την ηπειρωτική χώρα, ενώνεται με την Αιτωλοακαρνανία με γέφυρα και επομένως μπορείτε να έρθετε οδικώς. Η δυτική πλευρά της Λευκάδας είναι γνωστή για την απότομη ακτογραμμή και τις εξωτικές παραλίες.

Το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί και το Κάθισμα συγκαταλέγονται συχνά στις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου. Η ανατολική πλευρά του νησιού ξεχωρίζει για τα ήσυχα παραθαλάσσια χωριουδάκια, όπως το Νυδρί, η Βασιλική και η Νικιάνα. Ένα νησί που συνδυάζει αξιοθέατα και εκπληκτική φύση, η Λευκάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες.Τοποθεσία

Το Saint Thomas Village είναι ένα πολυτελές συγκρότημα που βρίσκεται μόλις 500 μ από το ιστορικό κέντρο της Λευκάδας. Περπατήστε στα στενά δρομάκια της πόλης, επισκεφθείτε τα μουσεία και το κάστρο της Αγίας Μαύρας, χαλαρώστε στις καφετέριες και τα μπαράκια κατά μήκος του λιμανιού. Όλες οι υπηρεσίες, τα καταστήματα, τα σουπερ μάρκετ και οι τράπεζες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το συγκρότημά μας.

Surfing

Η Λευκάδα συμπεριλαμβάνεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για windsurfing στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι παραλίες του Αγίου Ιωάννη, στη βορειοδυτική πλευρά, και της Βασιλικής, στη νότια πλευρά, είναι ιδανικές για windsurfing και kite surfing.