Τοποθεσία

Το Saint Thomas Village είναι ένα πολυτελές συγκρότημα που βρίσκεται μόλις 500 μ από το ιστορικό κέντρο της Λευκάδας. Περπατήστε στα στενά δρομάκια της πόλης, επισκεφθείτε τα μουσεία και το κάστρο της Αγίας Μαύρας, χαλαρώστε στις καφετέριες και τα μπαράκια κατά μήκος του λιμανιού. Όλες οι υπηρεσίες, τα καταστήματα, τα σουπερ μάρκετ και οι τράπεζες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το συγκρότημά μας.

Πώς θα έρθετε στη Λευκάδα

- Από Αθήνα: Υπάρχουν 3-4 λεωφορεία την ημέρα από Αθήνα για Λευκάδα. Τα λεωφορεία αναχωρούν από το ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ και το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 ώρες. Αν θέλετε να έρθετε στη Λευκάδα οδικώς από την Αθήνα, ακολουθείτε την Εθνική Οδό προς Κόρινθο και Πάτρα, διασχίζετε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, συνεχίζεται προς Αμφιλοχία και στη συνέχεια ακολουθείτε τις πινακίδες για Βόνιτσα-Λευκάδα.
- Από Θεσσαλονίκη: Το καλοκαίρι, υπάρχουν καθημερινά λεωφορεία από Θεσσαλονίκη για Λευκάδα. Αν θέλετε να έρθετε με αυτοκίνητο, ακολουθείτε από Θεσσαλονίκη την Εγνατία Οδό για Ηγουμενίτσα και από την Ηγουμενίτσα συνεχίζετε για Πρέβεζα και Λευκάδα.
- Από Ηγουμενίτσα: Το καλοκαίρι, υπάρχουν καθημερινά λεωφορεία από Ηγουμενίτσα για Λευκάδα. Αν θέλετε να έρθετε με αυτοκίνητο, ακολουθείτε από Ηγουμενίτσα την Εθνική Οδό για Πρέβεζα και στρίβετε προς Άκτιο-Λευκάδα.
- Από το Aktion Airport: Τοπικά λεωφορεία προς Λευκάδα εξυπηρετούν τους επιβάτες του αεροδρομίου στον Άκτιον. Η διαδρομή από το Άκτιον μέχρι τη Λευκάδα διαρκεί 20 λεπτά.

Λευκάδα

Η Λευκάδα, ένα από τα νησιά του Ιονίου, θεωρείται από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Λόγω της μικρής απόστασης από την ηπειρωτική χώρα, ενώνεται με την Αιτωλοακαρνανία με γέφυρα και επομένως μπορείτε να έρθετε οδικώς. Η δυτική πλευρά της Λευκάδας είναι γνωστή για την απότομη ακτογραμμή και τις εξωτικές παραλίες.

Surfing

Η Λευκάδα συμπεριλαμβάνεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για windsurfing στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι παραλίες του Αγίου Ιωάννη, στη βορειοδυτική πλευρά, και της Βασιλικής, στη νότια πλευρά, είναι ιδανικές για windsurfing και kite surfing.